Home Weer en verkeer Vandaag: Enkele buien, vanmiddag van het westen uit opklaringen

Vandaag: Enkele buien, vanmiddag van het westen uit opklaringen

365
0
DELEN

Vandaag: Enkele buien, vanmiddag van het westen uit opklaringen

Het is op de meeste plaatsen bewolkt en er valt af en toe regen of motregen. In de middag wordt het van het westen uit droog en klaart het op. Het wordt het niet veel warmer dan 9°C. De westenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Tegen de middag draait de wind van het westen uit naar noordwest en neemt aan zee toe tot hard, mogelijk stormachtig, 7-8 Bft. Met name in het noord(west)elijk kustgebied kunnen windstoten rond 75 km/u voorkomen. In de loop van de middag neemt de wind van het zuidwesten uit sterk in kracht af en draait naar west tot zuidwest.

Lees het hele weerberich

BRONKNMI
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here