Home Weer en verkeer Vandaag: Eerst vooral in het (noord)oosten regen, daarna tot de avond meest...

Vandaag: Eerst vooral in het (noord)oosten regen, daarna tot de avond meest droog

429
0
DELEN

Vandaag: Eerst vooral in het (noord)oosten regen, daarna tot de avond meest droog

In het noordoosten en oosten is het vanochtend bewolkt met eerst nog regen. Van het zuiden uit breekt de zon geregeld door en blijft het tot de avond overwegend droog. Vanavond trekt een gebied met buiige regen, lokaal met kans op onweer, het zuiden binnen. In de loop van de avond trekt de regen langzaam noordwaarts, maar het noorden blijft nog droog. De maxima liggen tussen 8°C in het noordelijk kustgebied en 14°C in het zuiden. De wind is zuidoostelijk, later oostelijk en matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig, vanavond mogelijk krachtig.

BRONKNMI
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here